Ylös

Näin haet vuokra-asuntoa Vehkakujalta, Savelasta

Jyväskylän Savelan kaupunginosassa sijaitsevasta Vehkakuja 2:sta vapautuu vuokra-asuntoja joka kuukausi. Asunnon hakeminen onnistuu helposti nettihakemuksella. Lähetettyäsi hakemuksen se kirjautuu asuntojonollemme ja on voimassa kolme kuukautta hakupäivästä alkaen. Hakemus on uusittavissa niin monta kertaa kuin on tarvetta, aina kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Osoitteessa Vehkakuja 2 sijaitseva Asunto Oy Jyväskylän Jyy-Asunnot on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYYn) omistama kolmen talon muodostama asunto-osakeyhtiö. Voit hakea vuokra-asuntoa Vehkakuja 2:sta, vaikka et olisikaan opiskelija. Valintaperusteena toimii jonotusaika.

Tee asuntohakemus Vehkakujalle kortepohja.fi-sivustolla

HUOM!
Hotmail ja Outlook -sähköpostiosoitteet eivät aina ota asuntotarjouksia tai uusintapyyntöjä vastaan järjestelmästämme, joten suosittelemme käyttämään toista sähköpostiosoitetta asuntohakemuksessa.

 

Hakemuksen uusiminen on helppoa

Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta kerrallaan. Voit uusia hakemuksen niin monta kertaa kuin tarpeen joko sähköistä hakemuksen uusintalomaketta käyttäen tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Muistathan perua hakemuksesi, mikäli et enää tarvitse asuntoa. Hakuaikana voit ilmoittaa mahdollisista hakemuksen tiedoissa tapahtuneista muutoksista JYY Asukaspalveluihin joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Vakuusmaksu

Asunnonhakija sitoutuu vakuusmaksun maksamisella ottamaan tarjotun asunnon itselleen tarjouksessa olleesta päivämäärästä alkaen. Mikäli hakijan pyynnöstä ei solmitakaan vuokrasopimusta, vakuudesta veloitetaan 100 euroa järjestely- ja hallintokuluja. Mikäli vuokrasopimus on jo allekirjoitettu, irtisanomisaika on kalenterikuukausi.

Maksut

Jokainen vuokralainen on henkilökohtaisesti vastuussa vuokranmaksustaan. Vuokra sisältää sähkön, veden ja lämmityksen lisäksi Internetin, yleisten saunavuorojen ja pesutupien käytön. Yksiöiden vuokraan lisätään 15 euron vesimaksu, mikäli asuntoon tehdään vuokrasopimus kahdelle hengelle (myös sitä seuraavien asukkaiden vesimaksu 15 € / hlö / kk).

Vuokrasopimuksen kesto

Solmimme kanssasi toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen. Mikäli haluat määräaikaisen vuokrasopimuksen, ilmoitathan siitä jo hakuvaiheessa. Määräaikainen vuokrasopimus päättyy sen voimassaoloajan umpeuduttua. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus päättyy irtisanomisajan kuluttua asuinhuoneiston vuokrauksesta säädetyn lain mukaisesti.