Ylös

Lomakkeet

Seuraavat lomakkeet ovat pdf-muotoisia ja ne on tulostettava, allekirjoitettava ja palautettava JYY Asukaspalveluihin. Pdf-lomakkeiden lukemista varten tarvitset Adoben ohjelman.

AUTOPAIKKAHAKEMUS
Vehkakujan alapihalla sijaitsevalla asukasparkkipaikalla olevat lämpötolpalliset autopaikat ovat maksullisia. Omaa paikkaa voi hakea ympäri vuoden palauttamalla hakemuksen JYY Asukaspalveluihin. Autopaikkamaksu maksetaan vuokranmaksun yhteydessä.

ILMOITUS VÄLIVUOKRALAISESTA
Asukkaana sinun on mahdollista vuokrata asuntoasi edelleen 12 kuukaudeksi. Välivuokrauksesta on ilmoitettava kirjallisesti JYY Asukaspalveluihin ennen välivuokrauksen alkamista. Tee kirjallinen vuokrasopimus välivuokralaisesi kanssa. Päävuokralaisena olet vastuussa maksuista ja asunnon kunnosta myös välivuokrauksen ajan. Ilmoitus välivuokralaisesta  -lomakkeen liitteeksi vaadimme kopion solmimastasi välivuokraussopimuksesta. Lisätietoja välivuokrauksesta löydät asumisohjeesta, lue ohjeistus huolellisesti läpi ennen välivuokraussopimuksen solmimista. Yli 12 kuukauden mittainen välivuokraus on mahdollista vuokranantajan luvalla.

VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMISILMOITUS (vie kortepohja.fi-sivulla olevaan sähköiseen lomakkeeseen)
Toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi. Muista, että vuokrasopimus on irtisanottava aina kirjallisesti ja Vehkakuja 2:n asukkaana voit tehdä sen sähköisesti. Sähköinen lomake löytyy kortepohja.fi-sivulta. Jos haluat vuokrasopimuksesi päättyvän esim. huhtikuun loppuun, toimita irtisanomisilmoitus JYY Asukaspalveluihin viimeistään maaliskuun viimeisenä päivänä. Vehkakuja 2:sta poismuuttavalle asukkaalle olemme koonneet muutto-ohjeet tälle sivulle.