Ylös
25.08.2014

Koti vain fillarimatkan päässä keskustasta


Haaveiletko uudesta kodista? Haluaisitko asua pyöräilymatkan päässä keskustasta ja silti lähellä Laajavuoren upeita ulkoilureittejä? Vehkakujalla asuessa nuo molemmat toiveet toteutuvat ja vieläpä edullisella vuokralla.

Asunnon hakeminen Vehkakuja 2:sta onnistuu helposti täyttämällä nettihakemus. Lähetettyäsi hakemuksen se kirjautuu asuntojonollemme ja on voimassa kolme kuukautta hakupäivästä alkaen. Hakemus on uusittavissa niin monta kertaa kuin tarvetta, aina kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Muutamaa viikkoa ennen kuin hakemuksesi on vanhentumassa, sinulle lähetään muistutusviesti hakemuksessasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Hakemuksen Muita toivomuksia -kohdassa voit halutessasi kertoa esim. mistä alkaen ko. asuntoa tarvitsisit tai missä kerroksessa haluaisit asunnon sijaitsevan.

Asuntohakemuksen tietoja on mahdollisuus muuttaa tai päivittää myöhemmin ottamalla yhteyttä JYY Asukaspalveluihin. Voit hakea asuntoa Vehkakujalta, vaikka et olisikaan opiskelija etkä JYYn  eli Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan jäsen. Valintaperusteena toimii jonotusaika.

Vehkakujan kolmessa kerrostalossa on tupakeittiöllä varustettuja 47 neliön kaksioita ja näppäriä pikkuyksiöitä. Kaikissa asunnoissa on parveke ja tilava kylpyhuone. Asunnoissa on sekä astianpesukone- että pyykinpesukoneliitännät. Asuntojen pohjapiirroksia pääset katsomaan tästä.

 

 

« Takaisin