Ylös
28.09.2018

JYYn asukkaana voit pian käyttää Rentukan kuntosalin lisäksi opiskelutilaa


Kortepohjan ylioppilaskylässä sijaitseva Rentukka tarjoaa edullisen lounaan lisäksi paljon muutakin JYYn asunnoissa asuville. Vehkakuja 2:n asukkaana olet oikeutettu käymään maksutta Rentukan kuntosalilla. Asukkaiden toiveesta Vehkakujan asukkaillakin on lokakuusta alkaen mahdollisuus käyttää Rentukan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa opiskelutilaa. Aiemmin opiskelutila oli vain Ylioppilaskylän asukkaiden käytettävissä.

Kuntosalille ja opiskelutilaan pääsyä varten tarvitset oman henkilökohtaisen Rentukka-avainkortin, jonka voit noutaa JYY Asukaspalveluista toimiston aukioloaikoina. Sinua varten ohjelmoitu avainkortti on henkilökohtainen ja oikeuttaa juuri sinut käyttämään Rentukan palveluita, esimerkiksi Vehkakujalla asuvan kaverin kanssa kuntoillessa molemmilla tulee olla avain mukana. Avainkortti tulee palauttaa poismuuton yhteydessä Asukaspalveluihin, aivan kuten muutkin avaimet. Rentukka-avainkortin korvaushinta on 40 euroa, joten kortista kannattaa pitää hyvää huolta.

Rentukan kuntosali on avoinna joka päivä (tiistaisin ja torstaisin klo 6 – 23, muina päivinä klo 7 – 23). Kuntosalin pääsisäänkäynti sijaitsee Rentukka-talon pohjoispäädyssä, katutasossa. Näyttämällä avainkorttia oven vieressä olevalle lukijalaitteelle ovi aukeaa. Kuntosali sijaitsee talon 2. kerroksessa.

Rentukan opiskelutila on asukkaiden käytettävissä 24/7. Opiskelutilan lisäksi aula ja aulan wc-tilat ovat asukkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Rentukka-talon ulko-ovi sulkeutuu ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Ulko-oven ollessa kiinni, Vehkakujan asukkaana pääset kulkemaan ulko-ovesta Rentukka-avainkortilla.

Rentukka-talon aukioloajat:
Klo 07 – 19: Talo on avoinna kaikille. Tapahtumailtoina ovi on avoinna ravintolan aukioloajan mukaan.
Klo 19 – 07: Opiskelutila ja aula on avoinna vain Ylioppilaskylän tai Vehkakuja 2:n asukkaille. Kulku asukkaiden henkilökohtaisella avainkortilla.

 

Rentukan tiloissa oleskelevien oikeutta käyttää tiloja, sekä kuntosalia että opiskelutilaa, valvotaan pistokokein.

HUOM! Jos haluat käyttää opiskelutilaa ja olet jo noutanut Rentukka-avainkortin, sinun ei tarvitse vaihdattaa korttia, vaan nykyinen korttisi toimii maanantaista 1.10.2018 alkaen myös opiskelutilaan.

Rentukka
Taitoniekantie 9, 40740 Jyväskylä
www.rentukka.fi

« Takaisin